Saunan ja pesutilojen lasit

Tuotteet ja palvelut /Saunan ja pesutilojen lasit

Lasi on toimiva rakenne- ja sisustusmateriaali kosteissa tiloissa, sillä se ei turpoa, elä tai vanhene puun tavoin. Lasi on kiitollinen materiaali myös siksi, että se päästää luonnonvalon ja luonnon sisään tilaan tuoden valoa, ilmettä ja elävyyttä. Lasiseinät ja lasiovet sopivat erittäin hyvin myös lapsiperheiden kotien pesutiloihin: ne lisäävät turvallisuutta mahdollistamalla lasten touhujen tarkkailun tilasta toiseen.

Kokonaispalvelu suunnittelusta asennukseen

Valmistamme saunan, pesutilojen ja wc-tilojen lasiseiniä, ikkunoita ja suihkuseiniä sekä lasisia sisustuselementtejä asiakkaiden toiveiden ja kohteen teknisten vaatimusten mukaan.

Autamme lasien mitoituksessa ja tulemme tarvittaessa paikan päälle mittakäynnille. Lisäksi mitoitamme laseihin tarvittavat reiät saranoita, vetimiä ja pistorasioita varten sekä teemme poraukset ja asianmukaiset reunahionnat, jotka varmistavat lasitusten laadun, toimivuuden ja turvallisuuden.

Vastaamme lasien ja peilien toimituksesta asennuskohteeseen ja asennamme tuotteet paikalleen.

Asiantunteva kokonaispalvelumme takaa toimivan kokonaisuuden, turvallisuuden joka työvaiheessa ja vuosikymmenten käyttömukavuuden.

Saunan Ja Pesutilojen Lasitukset Glasek Oy

Lasimateriaalit

Käytämme sauna- ja pesutilojen lasitusten materiaalina karkaistua turvalasia, joka kestää erinomaisesti lämpötilavaihteluita ja mahdollisia rasituksia. Turvalasin käyttö lasirakenteissa ehkäisee lasien rikkoutumista ja mahdollisissa vahinkotilanteissa estää sirpaleiden leviämistä sekä suojaa tilojen käyttäjiä.

Saunan ja pesuhuoneen laseista on saatavilla useita eri värejä, esimerkiksi:

  • kirkas
  • harmaa
  • pronssi

Glasek Oy Lasitukset (1)

Listat ja helat

Käytämme sauna-, suihku- ja wc-tilojen rakenteissa asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaan myös listoja. Valittavana on useita materiaali- ja värivaihtoehtoja:

  • harjattu teräs
  • alumiini

Valikoimassamme on erimuotoisia ja -värisiä sekä eri materiaaleista valmistettuja vetimiä ja saranoita. Kysy rohkeasti haluamiasi materiaaleja ja värejä myynnistämme!

Hae ideoita lasin käyttöön rakenteissa ja sisustuksessa kuvagalleriasta!

Glasek Oy Lasitukset (70)