Peilit

Tuotteet ja palvelut /Peilit

Peilien käyttö sisustuksessa on yleistä ja perusteltua, koska peilit sopivat moniin käyttökohteisiin ja niistä on paljon hyötyä sekä iloa. Peilit lisäävät tilan tuntua, heijastavat valoa ja elävöittävät tilaa.

Peilejä käytetään yleisesti wc- ja pesutiloissa, kaapinovissa, liukuovissa, myymälöissä, sovituskopeissa, uimahalleissa, kylpylöissä, kuntosaleilla sekä monissa muissa julkisissa ja liiketiloissa.

Valikoimaamme kuuluu suuri määrä erilaisia peilivaihtoehtoja, kuten kirkkaita ja sävytettyjä peilejä. Turvallisuusvaatimukset ja peilin koko määräävät peilin paksuuden. Meiltä saat asiantuntevat ohjeet ja suunnitteluavun turvallisen ja kestävän peilin suunnitteluun.

Valmistamme myös mittojen mukaisia turvapeilejä.

Autamme suunnittelemaan, toteutamme ja asennamme tarpeisiinne parhaiten sopivat, näyttävät ja turvalliset peilit.

Glasek Oy Lasitukset Asuntomessut 2008 (5)

Peilien valikoima

  • paksuudet: 2, 3, 4 ja 6 mm
  • värit: kirkas, savunharmaa ja pronssi
  • turvapeilit
  • peilikaapin ovet, myös kaksipuoleisina
  • Auton sivupeilit

Peilit mittojen mukaan

Toteutamme asiakkaiden toiveiden mukaan eri kokoisia peilejä. Leikkaamme ja hiomme peilit asiakkaan tarpeiden mukaisiin mittoihin. Ohjeistamme mittojen ottamisessa ja tarvittaessa tulemme mittakäynnille.

Muotoon leikatut peilit

Toisinaan käyttökohteeseen ei sovi vakiomuotoinen peili. Me leikkaamme peilejä myös erilaisiin muotoihin tarpeidesi mukaan.

Peilin kestävyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi teemme peiliin käyttötarkoitukseen sopivan reunahionnan.

Turvapeilit

Peili on lasia, jonka taustana on heijastamista voimistava metallipinnoite. Peilin taustaan voidaan lisäksi liimata turvakalvo, joka estää peilin palojen irtoamisen peilin särkyessä. Turvapeili ehkäisee henkilö- ja omaisuusvahinkoja vahinkotilanteissa.

Valmistamme turvapeilit mittojen mukaan käyttötarkoitukseen sopivissa paksuuskissa. Värisävyjä on useita.

Peilien työstöt

Teemme peileihin tarvittavat poraukset ja hionnat. Mitoitamme ja poraamme mm. helojen, kuten vetimien, saranoiden ja pistorasioiden vaatimat reiät.

Viimeistelemme työstökohdat asianmukaisin reunahionnoin. Reunahionta parantaa lasin laatua ja lujuutta ja on siksi suositeltava käsittely.

Tutustu töihimme