Tuotteet ja palvelut

Tuotteet ja palvelut

Eristyslasit

Valmistamme laadukkaat eristyslasit kustannustehokkaasti. Käytämme eristyslaseissa kaksivaihetiivistystä. Välilistojen materiaalivaihtoehtoina ovat alumiini, teräs ja muovi. Välitilassa käytämme eristyslasin ominaisuuksien parantamiseksi kaasua, kuten argonia tai kryptonia. Suunnittelemme ja valmistamme  asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaiset lasit edulliseen hintaan. Eristyslaseillamme on viiden vuoden takuu.

Lue lisää

Erityislasit

Lasit

Tavallista float-lasia on saatavilla useita eri paksuuksia alkaen 2 mm. Valmistamme myös massavärjättyjä auringonsuojalaseja sekä pvb-kalvolla laminoituja laseja.

Lue lisää

Saunan Ja Pesutilojen Lasitukset Glasek Oy

Lankalasit

Valmistamme myös lankalaseja valssaamalla lasien väliin lankaverkon tai yhdensuuntaiset langat. Lankalasien ruutu pysyy rikkouduttuaan kehyksissään, minkä ansiosta lankalasi on tavallista lasia turvallisempi ja sopii kohteen suojaamiseen esimerkiksi ilkivallalta.

Lue lisää

Lasit

Kuviolasit

Kuviolasia käytetään ovissa ja ikkunoissa tuomaan ilmettä ja myös näkösuojaa.

Lue lisää

Kuvio4

Turvalasit

Turvalasien ominaisuudet mahdollistavat lasin käytön rakenteissa ja paikoissa, jotka ovat alttiina rasituksille, törmäyksille ja ilkivallalle. Turvalaseja käytetään esimerkiksi julkisten ja liikerakennusten ovissa, ikkunoissa, kaiteissa sekä ulko- ja väliseinissä sekä yksityisasuntojen lasikaiteissa ja sisustuksessa.

Lue lisää

Glasek Oy Lasitukset Kauppakeskus Hs Center (1)

Pesutilojen ja saunan lasit

Valmistamme suihkuseiniä sekä saunan ja pesutilojen välisiä lasiseiniä eri sävyissä. Materiaalina on karkaistu turvalasi. Tietenkin toiveittesi mukaan!

Lue lisää

Saunan Ja Pesutilojen Lasitukset Glasek Oy

Akryylit, polykarbonaatit, pisarasuojat

Valikoimaamme kuuluvat eri väriset ja paksuiset akryylilasit, polykarbonaattilasit ja pisarasuojat. Akryylia voidaan käyttää lasin sijasta esimerkiksi ulkorakennuksissa, asuntovaunujen ikkunoissa ja mekaaniselle rasitukselle altistuvissa osissa. Pisarasuojia käytetään yleisesti asiakaspalvelupisteissä.

Lue lisää

Akryylit

Peilit

Meiltä saat kirkkaat ja sävytetyt peilit omiin mittoihin ja muotoihin leikattuina. Laadukas reunahionta ja pintakäsittelyt parantavat peilien kestävyyttä ja turvallisuusominaisuuksia.

Lue lisää

Asuntomessut 08 015 1

Terassi- ja parvekelsitukset

Kotimainen Lukkan-terassilasitusjärjestelmä auttaa pidentämään terassin, viherhuoneen tai parvekkeen käyttöaikaa usealla kuukaudella. Lukkan-järjestelmästä voidaan luoda upea lasitus toiveidesi ja kohteesi mittojen mukaan.

Lue lisää

Glasek Oy Lasitukset (61)
Lukkan Logo Fb

Palvelut

Olemme monipuolinen lasialan osaaja ja palvelemme laajasti lasituksiin liittyvissä tarpeissa. Suunnittelemaan toiveidesi ja kohteesi vaatimusten mukaiset lasitusratkaisut. Oman lasien tuotannon lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman palveluita:

Glasek Oy 24/7 Huoltopäivystys